درمان شوره ی سر

شوره ی سر یک بیماری پوستی  است که براثر آن معمولا سلول های مرده پوست بدن بخصوص سر جدا می شوند و می افتند.

 

 

در بعضی افراد تعداد آنان به اندازه ای زیاد است که گاهی روی لباس ها ریخته و دیده می شود و توام با خارش زیاد است. بیشتر در سنین ده سالگی آغاز می گردد و به تدریج در مدت طول عمر کم وبیش ادامه دارد. این بیماری پوستی در هنگام تابستان و ماه های گرم کمتر است.

شوره سر ممکن است به دلیل حساسیت به مواد مصرفی برای موی سر و یا پسوریازیس باشد. متخصصان پوست فکر می کنند که عامل دیگر قارچی به نام مالاسزیا است که چربی را دوست می دارد. بنابراین اگر سر چرب باشد انسان شانس بیشتری برای گرفتار شدن دارد.

 

غذاهای شفا دهنده ی شوره سر:

 

۱-عسل:

 

 

تجربه نشان داده که عسل خارش را متوقف می کند و در مدت یک هفته شوره سر را بهبود می بخشد. مقداری عسل را با آب محلول می کنند و به مدت ۴ هفته یک روز در میان، روی سر می مالند. هر دفعه ۳ ساعت روی سر می ماند و بعد با آب ولرم سر را می شویند.

 

۲-جو:

 

 

 

پژوهشگران گزارش داده اند که کمبود روی (زینک) ممکن است سبب شوره ی سر گردد. بنابراین خوردن غذاهایی که زینک دارند تاثیر در بهبودی این بیماری می کند. خوردن نان جو ولوبیاها بسیار موثرند.

 

۳-روغن زیتون:

 

 

 

این روغن ممکن است پوسته های سر را شل نماید. روغن زیتون را کمی گرم کنید که نسوزاند. سر را با آن چرب کنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید سپس آن را با آب بشوئید و شانه کنید. این کار را هفته ای دو مرتبه ادامه دهید. ۳ الی ۴ هفته آزمایش کنید اگر بهبودی حاصل نشد به پزشک مراجعه کنید.

 

۴-ماهی سالمون:

 

 

 

تجربه نشان داده که کمبود ویتامین های B12 و B6 سبب شوره سر می شود. خوردن این ماهی که مملو از این ویتامین هاست کمبود ویتامین ها را تامین می کند و سبب بهبودی شوره سر می گردد.

 

۵-ماست:

 

 

 

مقداری ماست روی سر بمالید. ابتدا خارش را کم می کند سپس شوره سر را درمان می کند. ماست را به مدت ۲۰ دقیقه بر سر بگذارید و سپس با آب گرم بشوئید.

 

۶-آب لیموترش و نمک:

 

 

مقداری آب لیموی ترش و نمک بر سر بمالید و پس از یک ساعت سر را بشویید. این رویه را ادامه دهید تا نتایج مطلوب حاصل گردد.

 

خروج از نسخه موبایل