چیز کیک شکلات و کشمش

 

مواد لازم:

 

آرد ۷۵ گرم
پودر کاکائو ۴۵ گرم
آرد سمولینا ۷۵ گرم
شکر ۵۰ گرم
کره نرم ۱۱۵ گرم
مواد لازم میانی  
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم
ماست ۱۲۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۷۵ گرم
پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای خوری
شکلات چیپسی ۴۵ گرم
کشمش ۷۵ گرم
مواد لازم رویه  
شکلات ۷۵ گرم
عسل ۲ قاشق سوپ خوری
کره ۴۰ گرم

 

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید، سمولینا و شکر را نیز به داخل آن بریزید. کره نرم را به آن اضافه کرده و به خوبی داخل مولد خشک مالش دهید تا به صورت خمیر نسبتا سفتی درآید. خمیر آماده را کف قالب ۲۲ سانتی متری پهن کرده پرس کنید. تمام سطح خمیر را چنگال و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید. قالب را از فر خارج کرده همچنان روشن نگه دارید.

پنیر خامه ای، ماست، تخم مرغ زده شده و شکر را داخل ظرف همزن ریخته خوب مخلوط کنید. پوست لیمو را نیز اضافه کنید. در نهایت کشمش و شکلات چیپسی را داخل مواد ریخته و بعد از مخلوط شدن روی لایه بیسکویتی پهن کرده و به مدت ۳۵ دقیقه در فر بپزید بعد از پخت از فر خارج کرده داخل قالب خنک کنید. سپس مواد رویه را روی چیز کیک پهن کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا فرم بگیرد. نهایتا چیز کیک آماده را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

 

طرز تهیه رویه:

شکلات و عسل را به همراه کره در ظرفی ریخته روی حرارت غیر مستقیم  (بخارآب) قراردهید تا به آرامی حرارت ببیند. گاه گاهی مواد را هم بزنید تا شکلات و کره ذوب شده و کاملا یکدست شود. رویه برای مصرف آماده است.

 

نکته:

پخت بیش از حد معمول باعث ایجاد ترک در سطح کیک می شود.

خروج از نسخه موبایل