زندگی سالم > درمان و پیشگیری > خوردنی های خوشمزه سرطانی
سایز نوشته:
رنگ نوشته:

انواع خوراکی های دودی مانند ماهی، برنج، گوشت، سوسیس، کالباس، سس و پنیر های دودی حاوی مواد شیمایی مختلفی همچون هیدروکربن ها هستند که می توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند.

 

ماهی دودی

۱-ذرت تفت داده شده:

 

ذرت تفت داده شده

 

واقعیت این است که این نوع ذرت به تناهیی نمی تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد اما اقلام غذایی این چنینی با کیسه هایی حاوی مواد شیمایی به نام پرفلوئورواکتانوئیک اسید بسته بندی شده اند که مطالعات ثابت کرده این مواد شیمایی خطر ناباروری در زنان و ابتلا به برخی مواد انواع سرطان را افزایش می دهند.

 

۲-نوشابه های گازدار:

 

نوشابه های گازدار

 

سودا پر از قند، رنگ های غذایی و مواد شیمایی است؛ این نوع نوشیدنی ها بدن را اسیدی می کنند و سلول های سرطانی را پرورش می دهند. سودا یا آب گازدار یا آب کربناته، آبی است که در آن کربن دی اکسیدف تحت فشار حل شده باشد.

 

۳-روغن های هیدروژنه:

مصرف این نوع محصولات مواد غذایی یک نگرانی عمده از نظر ابتلا به انواع مشکلات سلامتی است و بهتر است محصولات آلی و ارگانیک جایگزین آن ها شوند.

 

۴-الکل:

ثابت شده که مصرف نوشیدنی های الکلی در طول روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان تا ۳۰ درصد افزایش می دهد. در واقع الکل دومین علت ابتلا به سرطان بعد از دخانیات است.

 

۵-کنسرو گوجه فرنگی:

 

رب گوجه

 

ماده ی شیمایی بیس فنول در این کنسروها خطرناک است و اسیدیته گوجه فرنگی به احتمال زیاد منجر به حل بیس فنول در مواد غذایی می شود. گوشت قرمزکبابی، کباب کردن گوشت سفید مرغ ساختار مولکولی و شیمایی گوشت قرمز هنگام فرآیند کبابی شدن تغییر می کند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان سینه را افزایش می دهد.

 

۶-گوشت های فرآوری شده:

 

سوسیس

 

انواع این گوشت ها از قبیل سوسیس، هات داگ، بیکن و … در بلند مدت خطر ابتلا به برخی سرطان های خاص از جمله سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد. مطالعات نشان داده که مصرف بیش از ۱۶۰ گرم از گوشت های فرآوری شده در طول روز، خطر افزایش مرگ های ناشی از سرطان را در طول زمان تا ۴۴ درصد افزایش می دهد.

منبع:
مجله ی پزشکی زندگی سالم
برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *