رول شیر عسلی

 

مواد لازم

کره          ۱۰۰ گرم

بیسکویت پتی بور        ۳۷۵ گرم

پودر کاکائو                  ۲ قاشق سوپ خوری

شیر عسلی                  یک قوطی

 

طرز تهیه

کره را آب کرده و شیر عسلی را افزوده بیسکویت را آسیاب کرده و به صورت پودر در آورید و مواد آماده شده را نصف کنید ( کره و شیر عسلی) سپس داخل نیمی از آن پودر بیسکویت را ریخته و به صورت خمیر درآورید. نصف دیگر مواد را روی حرارت گزاشته و پودر کاکائو را بیفزایید سپس کمی صبر کرده تا با هم مخلوط شود از روی حرارت برداشته  و مابقی پودر بیسکویت را بریزید. سپس هر قسمت را جداگانه به کمک کیسه فریزر که در دو طرف خمیر قرار داده اید با وردنه باز کنید. باید خمیر ها یک اندازه باشند سپس روی هم قرار دهید و رول کنید. رول را داخل کیسه گزاشته و در یخچال به مدت یک ساعت بگذارید بماند. بعد از درآوردن از یخچال با چاقو اره ای برش دهید و به صورت حلقه ای و در ظرف مورد نظر بچینید.

این شیرینی خوشمزه بسیار راحت و فوق العاده لذت بخش است.

 

hlife.2 6 207x300 - رول شیر عسلی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا