زندگی سالم > درمان و پیشگیری > معجزه گیاهی برای کم خونی
سایز نوشته:
رنگ نوشته:

این بار می خواهیم گیاه و جوانه گیاهی را به شما معرفی کنیم که به ندرت اشخاص به آن توجه نشان داده اند، بی تردید این گیاه یکی از اعجاز طبیعت در معالجه کم خونی و پلاکت پایین می باشد، البته باید این نکته را هم یاد آوری کنم که خواص درمانی این گیاه در نوع خود بی نظیر بوده و شاید بتوان در مکمل های غذایی گران قیمت این خواص درمانی را یافت و آن چیزی نیست جز جوانه های گیاه آلفا یا شبدر و به زبان ساده همان یونجه، این گیاه که در گذشته یکی از پر کاربرد ترین گیاهان دارویی در طب سنتی بوده و امروزه نیز جایگاهی به مراتب والاتر از گذشته را کسب کرده و همچنان پیشتاز میدان رقابت در مقابل مکمل های غذایی مصنوعی و غیر طبیعی است که برای درمان کم خونی مورد استفاده قرار می گیرند، بعضی تا قبل از خواندن این مطلب حتی با شنیدن اسمش هم دچار ناراحتی می شدند چه برسد اینکه آن به صورت خوراکی استفاده کنند.

 

خواص درمانی

  1. بهترین در درمان کم خونی و پلاکت پایین
  2. تصفیه کننده خون و تنظیم فعالیت های کبدی
  3. درمان گر گرفتگی و بد خلقی ناشی از علائم یائسگی
  4. حاوی مقادیر بسیار کمی کالری و ویتامین های A، C، تیامین، ریبوفلاوین و نیاسین
  5. آرامش بخش اعصاب
  6. مفید در درمان افسردگی
  7. آنتی اکسیدان قوی (ضد سرطان)
  8. مفید در مانع شدن از بروز چین و چروک زودرس در پوست
  9. پیشگیری از پوکی استخوان و بیماری های قلبی

 


جوانه شبدر

طرز تهیه جوانه شبدر

برای تهیه جوانه شبدر را ابتدا ۱۰۰ تا ۲۵۰ گرم دانه شبدر را پاکسازی و شستشو کرده در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک و دور از نور زیاد گذاشته و روزانه یک تا دو بار آب آن را عوض کنید، پس از حدود ۲ روز خیس بودن آنها داخل آبکش ریخته و دستمالی مرطوب روی آنها قرار دهید و سطح دستمال را مرطوب نگهدارید و این عمل را تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند ادامه دهید ظرف ۳ الی ۵ روز با توجه به نوع دانه جوانه ها آماده می گردد بعد از اینکه جوانه آماده شد در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

 

روش مصرف

یکی از روش های استفاده به این صورت است که می توانید جوانه تازه را هر وعده یک قاشق مربا خوری بعد از اینکه خوب جویده شد میل کنید.

هر زمان سالاد تهیه می کنید مقداری از آن را به سالاد اضافه و نوش جان کنید.

جوانه شبدر را پس از خشک کردن آسیاب کنید و از آن به همراه سبزیجات و سایر جوانه ها سوپ جوانه تهیه کنید که فوق العاده پر خاصیت می باشد.

  

منبع:
مجله ی پزشکی زندگی سالم
برچسب ها:
,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *