زندگی سالم > درمان و پیشگیری > غذاهای بهبود دهنده کبودی ها
سایز نوشته:
رنگ نوشته:

کبودی ها و خون مردگی ها:

کبودی

کبودی، لکه های مایل به آبی بنفش است که بر روی پوست ظاهر می شود.

کبودی علامت ناخوشایند و ناراحت کننده ای است لیکن مساله ی پیچیده ای نیست و خود به خود رفع می گردد و رنگ پوست به حالت طبیعی باز می گردد. ممکن است در اثر ضربه ایجاد گردد یا خود به خود بدون هیچ آسیبی اتفاق بیفتد. لیکن اگر زیاد و مکرر باشد، ممکن است به سبب کمی ویتامین ها باشد. بیشتر کبودی ها به سبب برخورد با اجسام سخت ایجاد می گردد که سبب پاره شدن رگ و بیرون ریختن خون است.

۱-آناناس:

آناناس

دارای مواد شیمایی است به نام بروملین (یکی از آنزیم هایی است که در آناناس وجود دارد و می توان آن را از طریق خوردن آناناس تامین کرد. این ماده بیشتر در ساقه ی آناناس وجود دارد که یک ضد التهاب قوی است) بروملین برای دفع کبودی در بوکسورها که خیلی کبود می شوند، تجویز شده و نتایج مطلوبی حاصل گردیده است.

۲-میوه جات آبدار ترش:

که منبع ویتامین E می باشند، با سرعت کمک به بهبودی کبودی می کنند.

۳-سبزیجات:

ویتامین K، ویتامین دیگری است که کمک به جلوگیری و بهبودی کبودی می کند. کسانی که مبتلا به کمبود ویتامین ، ویتامین دیگری است که کمک به جلوگیریو بهبودی کبودی می کند. کسانی که مبتلا به کمبود ویتامین K هستند، بیشتر دچار کبودی پوست می شوند. برای آنکه کمی ویتامین K را جبران کنید، سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم بروکلی میل فرمائید.

برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *