زندگی سالم > سبک زندگی > خواص خوراکی ها > پنچ خاصیت نهفته در غذای تند!
سایز نوشته:
رنگ نوشته:

بهتر است طعم غذاها را کمی تند کرده تا از خواص تند انها بهره مند شویم. غذاهای تند که گاهی اشک ما را درمیاورند دارای خواص فراوانی هستند که در اینجا به ۵ مورد از انها پرداخته ایم:

۱_ سلامت بهتر قلب:
فلفل های تند از انجا که اثرات تخریب حاصله از کلسترول بد را در بدن کاهش میدهند میتوانند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و نیز سکته مغزی را کاهش دهند.
کپسایسین ( فلفل قرمز) با التهاب که عامل اصلی بیماری های قلبی است مبارزه میکند.
۲_ کاهش فشار خون:
نتایج بررسی ها نشان میدهد در فلفل ترکیبی وجود دارد که موجب کاهش فشار خون میشوند. همچنین در این بررسی مشخص شد که مصرف فلفل موجب ارامش رگ های خونی نیز میشود.
۳_ کاهش وزن فلفل قرمز:
مصرف زیاد فلفل میتواند منجر به کاهش چربی ها و در نتیجه کاهش وزن شود. تحقیقات میگویند فلفل دارای ماده ای به نام کپسایسین هستند که دارای خاصیت گرمازایی بوده و پس از هر وعده غذایی با تولید حرارت بدن را وادار به سوزاندن کالری های بیشتری میکند.
۴_ پیشگیری از سرطان:
طی یک بررسی صورت گرفته مشخص شد که کپسایسین موجود در فلفل تند قابلیت کشتن برخی از سلول های سرطانی را دارند.
۵_ ارامش اعصاب :
گفته میشود غذاهای تند تولید سروتونین ( هورمون های احساس خوب) را افزایش میدهند و به این ترتیب عصبانیت و افسردگی را از بدن دور میکند.

با حمایت از سابیت زندگی سالم
از زندگی و سلامتی خود حمایت کنید.

برچسب ها:
, ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *