سایز نوشته:
رنگ نوشته:

چیز کیک انار

مواد خمیر اولیه:

بیسکویت            ۲۵۰ گرم (۲ بسته)

کره (ذوب شده)    ۹۰ گرم (یک دوم پیمانه + یک قاشق سوپ خوری)

 

مواد لایه پنیری:

ماست پر چرب     یک و یک چهارم پیمانه (۳۰۰ گرم)

پنیر خامه ای       یک و یک سوم پیمانه (۵۰۰ گرم)

پودر ژلاتین        ۲ قاشق سوپ خوری (۲۵ گرم)

آب                   یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ     ۲ عدد

شکر                یک دوم پیمانه (۱۰۰ گرم)

وانیل               یک دوم قاشق چای خوری

 

مواد لایه آخر:

ژله انار           یک بسته

دانه های انار    یک دوم پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا بیسکویت ها را با کره ذوب شده با میکسر پودر کنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده و کاغذ روغنی انداخته اید پهن کرده و کاملا مخلوط کنید تا سفت شود و بعد به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

ماست را در کاسه ای ریخته کمی بزنید، زرده تخم مرغ ها، وانیل و پنیر خامه ای را با همزن دستی بزنید، ژلاتین را با آب روی بخار آب عمل آورده، سپس شکر را به مواد بالا افزوده و با همزن بزنید تا حرارت مواد کمی بالا برود و بتدریج ژلاتین آب شده را بیافزائید. روی بیسکویت کشیده و صافش کنید مجددا به یخچال انتقال دهید.

در آخر ژله انار را آماده کرده نصف ژله را روی لایه دوم ریخته و مدتی در یخچال بگذارید نیم بند که شد، دانه های انار را روی دسر پهن کرده وقسمت آخر ژله را روی انار ها بریزید و دوباره به یخچال انتقال دهید.

 

نکته:

۱-بیسکویت ها را کاملا فشار دهید که روزنه ای در بین مواد نباشد.

۲-برای تهیه ژله از ۲ لیوان آب سرد و گرم سرخالی استفاده کنید.

مژگان معدنچی.

                                                                                         نوش جان

 

 

منبع:
مجله ی پزشکی زندگی سالم
برچسب ها:
,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *