مصرف زنجبیل برای این افراد توصیه نمی شود.
زنجبیل برای بسیاری از مشکلات جسمی از ناراحتی های گوارشی گرفته، تا سرماخوردگی و سرفه مزمن خاصیت درمانی دارد اما حتی برای مصرف این گیاه پرفایده نیز محدودیت هایی وجود دارد.
در این مقاله به نقل از سایت تخصصی ADTV توصیه شده افرادی که شرایط زیر را دارند از مصرف زنجبیل خودداری کنند.
۱-زنجبیل برای افرادی که دارای کمبود وزن هستند، خطرناک است.
زنجبیل معمولا به عنوان راه حلی برای کاهش وزن توصیه می شود و در کاهش اشتها نقش دارد. بنابراین برای افرادی که زیر وزن طبیعی هستند مصرف آن می تواند منجر به کاهش اشتها و متعاقبا ریزش مو و کمبود ویتامین شود.
۲-زنجبیل برای افرادی که مبتلا به اختلالات خونی هستند خطرناک است.
زنجبیل به بهبود گردش خون در بدن کمک می کند از سوی دیگر بدن افراد مبتلا به نوعی اختلال خونی، موسوم به هموفیلی با ناتوانی در لخته شدن خون در عروق می تواند خطرناک باشد اما در مواردی مانند آسیب دیدگی و خونریزی بر اثر جراحت، این فرآیند طبیعی برای بدن ضروری است و بنابراین در مبتلایان به این بیماری اختلال در روند طبیعی لخته شدن خون می تواند موجب تشدید خونریزی شود.
بنابراین زنجبیل که در افراد سالم گردش خون را بهبود می بخشد در بیماران هموفیلی می تواند موجب تشدید خونریزی شود و حتی می تواند تاثیر داروهای حیات بخش را در بدن این بیماران خنثی کند.
۳-زنجبیل و بارداری.
اگرچه مصرف زنجبیل در چند هفته ی نخست بارداری به بهبود تهوع صبحگاهی و کاهش ضعف در مادر کمک می کند اما برای سه ماهه آخر حاملگی به هیچ وجه توصیه نمی شود چرا که می تواند موجب زایمان زودرس و پیش از موعد شود.
۴-افرادی که از دارو های خاص استفاده می کنند.
برای افرادی که داروی دیابت و فشار خون بالا مصرف می کنند استفاده از زنجبیل به شدت منع می شود. داروهایی مانند مسدود کننده بتا، داروهای ضد انعقاد و انسولین وقتی با زنجبیل ترکیب می شوند می توانند بسیار خطرناک باشند.
با این حال متخصصان تغذیه برای افرادی که به طعم زنجبیل در غذاها علاقه دارند ولی به دلایل فوق باید در مصرف آن احتیاط کنند، جایگزین های مناسبی نظیر فلفل دلمه ای قرمز و فلفل شیرین را توصیه می کنند.