زندگی سالم > زندگی پلاس > آشپزی > طرز تهیه شیرینی نوروزی!
  • مهسا حکم آبادی
    مهسا حکم آبادی
  • 30 بازدید
سایز نوشته:
رنگ نوشته:

شیرینی ساق عروس

مواد لازم:

آرد…………………………………………………. ۱/۵ پیمانه

زرده تخم مرغ………………………………… ۱ عدد

روغن مایع………………………………………۱ قاشق غذاخوری

شیر………………………………………………….یک دوم پیمانه

بیکینگ پودر…………………………………….. ۱ قاشق چای خوری

وانیل…………………………………………………. یک چهارم قاشق چای خوری

سفیده تخم مرغ………………………………… ۱ عدد

مواد داخل ساق عروس:

پودر قند…………………………………………. یک دوم پیمانه

پودر بادام………………………………………. یک پیمانه

هل…………………………………………………. ۱ قاشق چای خوری

گلاب………………………………………………. ۲ قاشق غذاخوری

شربت بار……………………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه:

*** شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

*** خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.

*** خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.

*** یک سر نان شیرینی ها را بهشربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.

شیرینی پادرازی مخصوص نوروز

مواد لازم برای تهیه شیرینی پادرازی:

آرد گندم………………………………………. ۷۰ گرم

آرد برنج ……………………………………….. ۶۵ گرم

آرد نخودچی………………………………… ۷۰ گرم

روغن جامد………………………………….. ۱۲۵ گرم

پودر قند…………………………………….. ۸۰ گرم

تخم مرغ …………………………………….. ۱ عدد

شربت یا عسل…………………………….. ۱ ق چای‌خوری

پودر هل………………………………………. نصف ق چای‌خ

مواد لازم برای رومال شیرینی پادرازی:

زرده تخم مرغ ………………………………… ۱ عدد

زعفران دم‌کرده………………………………… نصف ق چای‌خوری

پودر قند ………………………………………… ۱ ق چای‌خوری

کنجد………………………………………………… به مقدار دل‌خواه

طرز تهیه شیرینی پادرازی مخصوص نوروز:

*** برای تهیه این شیرینی ابتدا باید تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا از لختگی دربیاید. پودر قند و عسل را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکنواخت حاصل شود.

*** روغن جامد را کمی با همزن دستی بزنید تا باز شود و بعد آردها را یکی یکی اضافه کنید و حدود ده دقیقه به همزدن ادامه دهید تا مایه کرم رنگ و چسبنده‌ای حاصل شود.

*** حالا مخلوط تخم مرغ را اضافه کنید و درحد مخلوط شدن مواد را هم بزنید. مواد را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک قسمت پودر هل اضافه کرده و دیگری را ساده یا با پودر زنجبیل مخلوط کنید.

*** خمیر در این مرحله چسبناک است اما نگران نباشید.هرکدام را جداگانه داخل کیسه فریزری قرار داده و کمی صاف کنید و برای چندساعت یا ترجیحا به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

*** بعد از استراحت، فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و خمیر را روی سطح آردپاشی‌شده کمی ورز دهید.خمیر را به ضخامت چهار الی پنج میلی متر باز کنید و با قالب شیرینی زبان، قالب بزنید و به سینی فر منتقل کنید.

*** مواد رومال را مخلوط کرده و با برس روی شیرینی‌ها بمالید. روی شیرینی‌ها را با پشت چنگال خط بیندازید و کمی کنجد بپاشید و سینی را داخل فر گرم شده قرار دهید.

*** حدود ده تا پانزده دقیقه برای پخت این شیرینی کافی است.شیرینی پادرازی خوشمزه و خوش عطر شما حاضر است. شما می‌توانید با کاهش دمای فر تا ۱۶۵ درجه سانتی‌گراد، مدت زمان پخت را تا ۲۰ دقیقه نیز افزایش دهید.

امیدوارم این شیرینی خوشمزه را تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید.

شیرینی شکرپاره خانگی برای عید نوروز

مواد لازم:

آرد ……………………………………. ۲لیوان

تخم‌مرغ……………………………..یک عدد

پودر قند……………………………. ۶ قاشق غذا‌خوری

بکینگ پودر………………………… یک قاشق چایخوری

کره………………………………………. ۱۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ………………………..برای روی شیرینی یک عدد

زعفران آب کرده……………………یک قاشق غذا‌خوری

شهد آماده شده……………………یک لیوان.

طرز تهیه:

*** ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

*** کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید.

زعفران آب کرده و تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود.

*** در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیم‌سانتی باز کنید.با قالب‌های کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید.

*** روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آن‌ها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.

با شیرینی ساده شکرپاره، همراه با چای یا شیر داغ از دوستان و مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید.

شیرینی مینیاتوری

مواد لازم:

روغن جامد (اصیل)………………………………………. ۳ پیمانه ( ۴۵۰ گرم)

پودر قند (الک شده) …………………………………….۳ پیمانه ( ۳۴۵ گرم)

وانیل شکری…………………………………………………. یک چهارم قاشق چای خوری

آرد گندم (الک ­شده)……………………………………… ۱ کیلوگرم

پوست لیموترش (رنده شده)………………………… ۱ قاشق چای خوری

شکلات (ذوب شده) …………………………………….. مقداری برای تزیین

طرز تهیه:

*** فر را روی حرارت ۱۷۵درجه سانتی ­گراد ( ۳۵۰ درجه فارنهایت) از ۱۰ دقیقه قبل تنظیم کنید؛

*** روغن را در ظرفی گود ریخته و با همزن برقی هم زده تا نرم شود. سپس پودر قند و وانیل را به تدریج و طی چند مرحله با الک به مواد افزوده، مایه را با همزن برقی هم زده تا لطیف و یکدست شود؛

*** آرد را به تدریج با الک به مایه بالا افزوده، با همزن برقی مخلوط کرده، رنده پوست لیموترش را نیز افزوده سپس خمیر را از ظرف خارج کرده با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید (اگر خمیر به دست چسبید، مقداری آرد مازاد بر دستور بیفزایید)؛

*** خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید؛

*** سپس خمیر را با دست فرم داده و در سینی شیرینی پزی با لبه کوتاه و ابعاد ۴۰×۳۰ سانتی متری، چیده و در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید؛

*** شیرینی ها را پس از پخته شدن، به مدت سه تا چهار ساعت بگذارید بمانند تا سرد شوند؛

*** سپس دو طرف شیرینی های مینیاتوری را به شکلات ذوب شده آغشته کنید.

نکته:

در حین کار دست ها باید کاملاً شسته و خشک شده باشد.دقت کنید خمیر را در حدی ورز دهید که سطح خمیر ترک نداشته باشد تا در فر سطح شیرینی ترک بر ندارد.بر اساس میزان ریع آرد، مقدار آرد می تواند کم یا زیاد شود.

شیرینی بهشتی

مواد لازم:

آرد …………………………………………۵۰۰ گرم

روغن …………………………………….۲۵۰ گرم

پودر قند……………………………….. ۲۵۰ گرم

وانیل……………………………………… نصف قاشق چایخوری

زنجبیل …………………………………..یک قاشق غذاخوری

کاکائو…………………………………….. یک قاشق غذاخوری

قیف شیار دار شیرینی پزی……… مخصوص شیرینی بهشتی

ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم…

طرز تهیه:

*** ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. توجه نمایید خمیر این شیرینی باید زیاد ورز داده شود .

*** سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم . سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم.

***برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید. این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.

شیرینی روح افزا

شیرینی روح افزا یک شیرینی خیلی راحت و ساده می باشد که نیاز به مهارت خاصی ندارد.

مواد لازم

شکر………………………………………….. ۱ کیلو

آرد سفید مخصوص قنادی…………. نیم کیلو

روغن جامد……………………………………. ۳۰۰ گرم

آب………………………………………………… نیم کیلو

گلاب و هل…………………………………… به اندازه کافی

سرکه…………………………………………….. یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

*** ابتدا شکر و آب را مخلوط کرده و روی گاز گذاشته بعد از جوش آمدن، سرکه به آن اضافه شود بصورت شربت نیم عسلی درآمده آن را از روی گاز برداشته و یک چوب به اندازه گوشت کوب در داخل آن قرار داده و بهم بزنید .

*** تا به صورت فرنی درآمده و بعد روغن و آرد به روی گاز گذاشته تا مثل حلوا قرمز شده آن را به شکر اضافه کرده بهم بزنید نیم لیوان گلاب و مقدار پودر هل به آن اضافه شود تا زمانی که کاملاً سرد شد و آن را روی سینی شیرینی پهن کنید.

*** و مقدار پودر پسته روی آن می ریزید و بعد از ۲ ساعت که سرد شد آنرا برش داده به صورت قالبهای لوزی ریز درمی آورید.

چيزكيك فوري

مواد لازم:

بيسكويت ساده………………………………… ۲۰۰ گرم

كره…………………………………………………….. ۱۰۰ گرم

پنير خامه‌اي……………………………………….. ۲۰۰ گرم

خامه………………………………………………….. ۲۰۰ گرم

وانيل………………………………………………….. يك قاشق چاي‌خوري

ژله آناناس…………………………………………… يك بسته

ژله توت فرنگي………………………………….. يك بسته

شكر…………………………………………………….. نصف ليوان (اگر دوست داريد شيرين باشد)

يخ………………………………………………………… چهار حبه

طرز تهیه:

*** بيسكويت را با دست خرد و با كره آب شده خوب مخلوط كنيد تا شكل خميري به خودش بگيرد، بعد كف يك ظرف سلفون بكشيد و بيسكويت را در قالب ريخته و با ته ليوان صاف كنيد و داخل فريزر بگذاريد.

***حالا پنير خامه‌اي، وانيل و شكر را خوب هم بزنيد و خامه را به آن اضافه كنيد. در يك ظرف ديگر ژله آناناس را با نصف ليوان آب جوش مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا ژله كاملا حل شود، چهار حبه يخ را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا سرد شود، بعد ژله را به پنير اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود.

*** پنير را به بيسكويت اضافه كرده و روي آن را كاملا صاف كنيد و داخل يخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگي را با يك ليوان آب جوش و چند تكه يخ مخلوط مي‌كنيد و وقتي چيزكيك كاملا سفت شد، ژله را به آرامي روي آن بريزيد و دوباره داخل يخچال بگذاريد تا كاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌هاي سلفون را بكشيد و به آرامي چيزكيك را از ظرف جدا كنيد. به همين راحتي.

براي اضافه كردن ژله به پنير حتما صبر كنيد تا ژله خنك شود، در غير اين صورت پنير حالت يكدستي خود را از دست مي‌دهد.

باسلوق

مواد لازم:

نشاسته گل……………………………………۱۵۰ گرم

آب…………………………………………………. دوونیم پيمانه

جوهرليمو……………………………………….یک هشتم قاشق چای‌خوری

شكر رژيمي……………………………………. يك و یک‌چهارم پيمانه (شكر معمولي: ۵۰۰ گرم)

پودر ژلاتين……………………………………… یک قاشق سوپ‌خوري

گلاب……………………………………………….. دو قاشق سوپ‌خوري

پودر نارگيل……………………………………… به مقدار لازم

مغز گردو…………………………………………. به مقدار لازم

مغر پسته………………………………………… به مقدار لازم

طرز تهیه:

*** نشاسته را با مقداري آب سرد مخلوط مي‌كنيم. وقتي حل شد، حرارت را روشن مي‌كنيم. جوهر ليمو را به آن اضافه كرده و مدام هم مي‌زنيم.

*** شكر را در بقيه آب مي‌ريزيم. پودر ژلاتين را به شكر اضافه و وقتي حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه مي‌كنيم.

*** مواد را خوب هم مي‌زنيم تا غليظ شود، گلاب را اضافه كرده و خاموش مي‌كنيم. پودر نارگيل را در ظرف ريخته و به اندازه يك قاشق از نشاسته را روي پودر نارگيل مي‌ريزيم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو مي‌كنيم و مقداري پودر نارگيل روي آن مي‌ريزيم. در ظرف مي‌چينيم و دو الي سه ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم.

باسلوق خانگي را حتما در يك ظرف در بسته و داخل يخچال نگهداري كنيد، در غير اين صورت خيلي زود خراب مي‌شود.

كاپ كيك قابلمه‌اي

مواد لازم:

آرد…………………………………..چهار قاشق غذاخوري

شير………………………………… سه قاشق غذاخوري

شكر………………………………… سه قاشق غذاخوري

پور كاكائو……………………….. دو قاشق غذاخوري

روغن مايع………………………. چهار قاشق غذاخوري

بیكينگ‌پودر…………………….. یک قاشق سوپ‌خوري

تخم‌مرغ…………………………… یک عدد

طرز تهیه:

*** شكر و تخم‌مرغ را در ظرف ريخته و خوب هم مي‌زنيم. بعد روغن مايع و آرد و بیكينگ پودر را همراه پودر كاكائو به مخلوط اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم. درنهايت شير به مواد اضافه مي‌كنيم. داخل يك قابلمه به ارتفاع نصف فنجان‌ها آب مي‌ريزيم و اجازه مي‌دهيم آب به نقطه جوش برسد.

*** فنجان‌ها را با روغن چرب مي‌كنيم و یک‌سوم آن را با مواد كيك پر مي‌كنيم و در قابلمه آب جوش روي حرارت ملايم مي‌گذاريم.

***يك ربع بعد وقتي كيك‌ها خوب پف كرد، زير آن را خاموش مي‌كنيم و در قابلمه را با يك دمكني مي‌بنديم و اجازه مي‌دهيم يك ربع بماند. وقتي كيك سرد شد به راحتي و با چند ضربه از داخل فنجان خارج مي‌شود. مي‌توانيد روي كيك‌ها را با خامه تزئين كنيد.

براي جدا كردن كيك‌ها از فنجان صبر كنيد تا خنك شود، اگر داغ باشد به داخل ظرف مي‌چسبد.

شيريني شكلاتي آلماني

مواد لازم:

بيسكويت پتي‌بور………………………………………. ۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ………………………………………………………. یک عدد

گردوي خردشده…………………………………………… یک‌دوم پيمانه

شكر……………………………………………………………… یک‌دوم پيمانه

پودر كاكائو…………………………………………………… یک‌چهارم پيمانه

طرز تهیه:

*** ابتدا كره و پودر كاكائو را روي حرارت مي‌گذاريم تا كره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شكر را اضافه مي‌كنيم و سريع هم مي‌زنيم در حدي كه شكر خوب حل شود.

*** حالا مواد را از روي حرارت بر مي‌داريم و پودر بيسكويت و گردو را به آن اضافه مي‌كنيم و خوب هم مي‌زنيم.

*** اين تركيب را داخل يك كيسه فريزر مي‌ريزيم و به صورت استوانه فشرده مي‌كنيم و به مدت دو ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم و بعد از آماده شدن برش مي‌زنيم.

بعد از اضافه كردن تخم‌مرغ و شكر مواد را خوب هم بزنيد و زود خاموش كنيد، در غير اين صورت سفيده تخم‌مرغ زود مي‌بندد و شيريني شما خراب مي‌شود.

شيريني كنجدي

مواد لازم:

كنجد……………………………………يك ونيم پيمانه

شكر…………………………………….. يك پيمانه

عسل……………………………………. سه قاشق غذاخوري

روغن…………………………………….. دو قاشق غذاخوري

زعفران حل‌شده در آب………….. يك قاشق غذاخوري

طرز تهیه:

***شكر، عسل و روغن را در ظرف كوچكي ريخته و روي حرارت ملايم بگذاريد تا مواد كاملا حل شده و طلايي رنگ شود، سپس زعفران را به آن اضافه كنيد و در آخر كنجد را داخل ظرف بريزيد و هم بزنيد تا كنجدها كمي طلايي شوند.

*** يك سيني را چرب كنيد، حرارت را ملايم كنيد تا حدي كه سوهان فقط گرم بماند، سپس سوهان را داخل سيني بريزيد و بعد از سرد شدن برش دهيد. سوهان كنجدي را در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگه دارید كنيد.

قبل از ريختن سوهان در سيني يك قاشق از آن را در سيني بريزيد، اگر زود بست و زير زبان ترد بود، سوهان آماده است وگرنه اجازه دهيد كمي بيشتر روي حرارت بماند

شیرینی گردویی خانگی

مواد لازم:

زرده تخم مرغ …………………………………… ۳ عدد

روغن مایع…………………………………………. ۱ قاشق مربا خوری

گردوی خورد شده………………………………. ۱۵۰ گرم

شکرآسیاب شده …………………………………۱ پیمانه

آرد سفید …………………………………………….۱ قاشق غذاخوری

هل و وانیل…………………………………………. از هرکدام نصف قاشق چایخوری

پودر پسته برای تزیین ………………………..به میزان لازم

*** ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید.سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

*** پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.

داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی

*** مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.

پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.

لوز نارگیلی خانگی:

مواد لازم برای لوز نارگیل خانگی :

شکر …………………………………………………..۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم

آب……………………………………………………… ۱ پیمانه یا ۱۰۰ گرم

پودر نارگیل…………………………………………. ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)

طرز تهیه لوز نارگیل خانگی :

*** ابتدا برای تهیه شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود.سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید .

*** پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود .

*** بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید

بیسکویت کوکی خانگی:

مواد لازم :

کره ……………………………………………….یک پیمانه

آرد قنادی ……………………………………..حدود ۲پیمانه

نشاسته ذرت ……………………………….یک‌چهارم پیمانه

پودر قند ……………………………………….دو‌سوم پیمانه

زرده تخم‌مرغ…………………………………. ۲عدد

عصاره بادام و وانیل…………………….. ۴قطره

مقداری ………………………………………….مارمالاد

شکلات ذوب‌شده…………………………… ترافل رنگی و آجیل خردشده (برای تزئین).

طرز تهیه :

*** فر را روی ۱۷۵درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کف سینی کاغذ روغنی بگذارید. برای اینکه کاغذ به سینی بچسبد، پشت کاغذ را چرب کنید. آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

*** عصاره بادام و وانیل و زرده‌ها را اضافه کنید و تا حد مخلوط شدن هم بزنید. همزن را روی دور کند بگذارید و آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید. اگر خمیر چسبناک بود، کمی دیگر آرد را کم‌کم اضافه کنید.

*** اگر دستگاه کوکی پرس (یک نوع ابزار شیرینی‌زنی که با فشار خمیر را به اشکال مختلف در می‌آورد) دارید، خمیر را داخل آن بریزید و روی کاغذ روغنی، با فاصله قالب بزنید. اگر نه، خمیر را بین ۲کاغذ روغنی بگذارید و به ضخامت ۵میلی‌م‌تر با وردنه باز کنید. سپس به کمک قالب‌، گل‌ آن را قالب بزنید و با احتیاط روی کاغذ روغنی بچینید.

*** از کنار فر تکان نخورید! شیرینی‌ها را حدود ۱۰تا ۱۲دقیقه فقط تا حدی که زیر آن کمی طلایی شود، بپزید. بعد از خنک شدن، نیمی از بیسکوئیت را در شکلات آب شده فرو ببرید و روی آن را با ترافل تزیین کنید. می‌توانید وسط شیرینی‌ها کمی مارمالاد بگذارید یا اینکه یک گردو را به‌وسیله چند قطره شکلات، به سطح بیسکوئیت بچسبانید.

نان چای قزوینی

مواد لازم :

۱۰۰گرم……………………………………. روغن جامد

۶۰گرم ………………………………….. پودر شکر الک شده

نصف قاشق چایخوری………… پودر هل

۳عدد………………………………….. زرده تخم مرغ

۲قاشق……………………………… ماست

یک‌چهارم قاشق………………… بکینگ‌پودر

۲۵۰گرم……………………………… آرد نول قنادی

کمی………………………………….. زعفران و کنجد و گل‌سرخ (برای تزئین)

طرز تهیه :

*** برای شروع، روغن جامد و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. ۲زرده تخم‌مرغ، هل و بکینگ‌پودر و نیمی از ماست را هم اضافه کنید. در آخر آرد را به مایه‌تان بیفزایید و با همزن هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

*** خمیر را یک ساعت استراحت دهید و بعد از آن بین ۲کاغذ روغنی بگذارید و با وردنه، به قطر ۳ تا ۵ میلی‌متر باز کنید. فر را روی ۱۸۰درجه بگذارید. کاغذ روغنی رویی را بردارید و خمیر را قالب بزنید.

*** باقیمانده ماست، یک زرده تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی‌ها بمالید و روی آن کمی کنجد بپاشید. شیرینی را به‌مدت ۱۳تا ۱۵دقیقه بپزید و بگذارید خنک شود، سپس آن‌ را درون ظرف بچینید و با گل محمدی تزئین کنید.

منبع:
https://www.hlife.ir
برچسب ها:
,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *